SVE PUTINOVE ŽENE! OD LJUDMILE DO SEKSI ŠPIJUNKE I PAMELE! Sa ljubavnicom gimnastičarkom dobio dete, tajno se porodila u Švajcarskoj?! SVE O LJUBAVNOM ŽIVOTU PREDSEDNIKA RUSIJE
Foto: Privatna Arhiva

ZAVODNIK

SVE PUTINOVE ŽENE! OD LJUDMILE DO SEKSI ŠPIJUNKE I PAMELE! Sa ljubavnicom gimnastičarkom dobio dete, tajno se porodila u Švajcarskoj?! SVE O LJUBAVNOM ŽIVOTU PREDSEDNIKA RUSIJE

Specijal -

Ruski predsednik Vladimir Putin važi za velikog zavodnika i mnogo je žena s kojima su ga mediji povezivali tokom poslednjih 20 godina, ali se on u javnosti uvek pojavljuje sam

Putin se Ljudmilom Škrebnovom oženio 28. jula 1983. godine. Bili su u braku i tokom njegovih drezdenskih dana, ali i tokom uspona u Kremlju. Vrlo retko se pojavljivala s njim na državnim događajima, a 6. juna 2013. oni su objavili da se razvode.

foto: Profimedia

Jedna od žena koje su najčešće povezivane s Putinom je gimnastičarka Alina Kabajeva. Pojavljivale su se vesti da su se njih dvoje verili, pa i da su dobili dete, a da se ona porodila u Švajcarskoj. Ipak, nikad nije bilo nikakvog zvaničnog komentara Kremlja na te priče. Na spisku ljubavnica nalazila se i Jana Lapikova, nekadašnja manekenka i misica koja je 2011. postala i Putinov lični fotograf.

foto: Profimedia

Za Putinove ljubavnice proglašene su i Ana Čepmen, nekadašnja ruska špijunka uhapšena u Americi 2010, kao i balerina Svetlana Zaharova.

Operska diva Ana Netrepenko takođe je proglašena jednom od žena ruskog predsednika, a glasine je podgrejalo to što je on redovno išao na njene predstave i uručivao joj nagrade. Priča je utihnula tek kad je dobila sina s kolegom.

foto: Profimedia

Zanimljivo je da se pričalo i da je s glumicom Pamelom Anderson, koja je nekoliko puta viđana u njegovom društvu. Ona sama je govorila da ima sjajan odnos s njim, ali priče o vezi nije htela ni da potvrdi, ni da demantuje.

Dve ćerke NASLEDNICE ŽELE DA ŽIVE U ANONIMNOSTI

Vladimir Putin nikad nije ruskoj javnosti predstavio svoje dve ćerke. Kako je objasnio u nekoliko intervjua, nije želeo da one budu pod reflektorima i omogućio im je normalan život.

Starija ćerka rođena je u Lenjingradu, a živi u Moskvi pod imenom Marija Voroncova.

foto: Profimedia

Studirala je biologiju i trenutno radi na Medicinskom univerzitetu. U jednom od intervjua Putin je rekao da ona ima decu i da on uživa sa unucima.

Mlađa Putinova ćerka u javnosti se pojavljuje isključivo pod imenom Katarina Tihonova. Bavila se akrobatskim rokenrol plesom i imala je mnogo javnih nastupa, ali nikad nije koristila prezime svog oca. Bila je udata za milijardera Kirila Šamalova, ali su se u decembru razveli.

(Kurir.rs/E. K. /Foto: Profimedia, Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track