VAPAJ ĆERKE UHAPŠENOG POLICAJCA: Niko ne zna GDE JE ON! ČAK ni ŠEF EULEKSA! Ima li on NEKO PRAVO!? Kao da je pobio POLA KOSOVA!
Foto: Kurir tv

Ivana pantić

VAPAJ ĆERKE UHAPŠENOG POLICAJCA: Niko ne zna GDE JE ON! ČAK ni ŠEF EULEKSA! Ima li on NEKO PRAVO!? Kao da je pobio POLA KOSOVA!

SRBI NA KIM -

Ivana Pantić, ćerka Dejana Pantića, uhapšenog policajca Dejana Pantića uključila se jutros uživo u studio Kurir TV i prenela novosti o svom ocu, Dejanu Pantiću.

Ivana Pantić
foto: Kurir tv

Da li je poznato gde se nalazi, i u kakvom je zdravstvenom stanju, ćerka uhapšenog policajca, Ivana Pantić rekla je da i dalje nemaju nikakve informacije.

- Nemamo nikakve informacije, ni gde je, ni kako je, niti da li je dobio svoju adekvatnu terapiju. On je rekao da ima prava koja su apsolutno prekršena. Još uvek nije dobio pravo na poziv, nema nikakvu komunikaciju sa svojim advokatom, šesti dan mi nemamo nikakvu informaciju o njegovom stanju - rekla je Pantić, izmučeno.

Euleks
foto: kurir tv

Policajac Dejan Pantić je srčani bolesnik, a na sve potražnje porodice da dobiju potrebne informacije, a otac potrebne lekove, ona je navela da iz kosovske policije kažu kako je sve vanredna situacija.

- Naš advokat je uložio žalbu na ovaj pritvor, ali posle sinoćne izjave šefa Euleksa da ni oni ne znaju gde se on nalazi, da ni on nije siguran, ne znam šta da kažem. Rekla bih, kao jedan lekar, da nisu dovoljni samo lekovi, nego i pregled doktora. Ne tražimo nikakvu slobodu, tražimo pravo na samo jedan poziv - rekla je Pantić.

04:11

VAPAJ ĆERKE UHAPŠENOG POLICAJCA: Niko, ČAK ni ŠEF EULEKSA ne zna gde je on! Nema PRAVA, ni na poziv, kao da je pobio POLA KOSOVA!

- Ja sam se javno obratila međunarodnoj zajednci na njegova osnovna prava i pitala da li on uopšte ima neko pravo! Ponašaju se kao da je pobio pola Kosova i nadam se da ćemo danas konačno dobiti neki odgovor i neko rešenje - ispričala je Pantić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track