BRUKA I SRAMOTA: Nemački reper brani monstruma koji je mučki pucao na Miloša i Stefana kod Štrpca (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

KiM

BRUKA I SRAMOTA: Nemački reper brani monstruma koji je mučki pucao na Miloša i Stefana kod Štrpca (FOTO)

SRBI NA KIM -

Nemački reper albanskog porekla Mozzik sramno brani Azema Kurtaja (33) koji je teško ranio Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) kod Štrpca.

Mozzik je na Instagramu objavio fotografiju uhapšenog pripadnika takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga i napisao da Kurlaj nije kriminalac.

- Azem Kurtaj potiče iz porodice koja je žrtvovala svoje živote svoje za slobodu Kosova. Porodica Kurtaj ima dva OVK mučenika: Azemijevog oca Danuša i strica Dželadina. Ljudi koji poznaju Azema Kurtaja znaju kakva je ličnost. Azem nije kriminalac. Azem Kurtaj nije zločinac - glasi sramna objava nemačkog repera.

Azem Kurtaj
foto: Printskrin/Instagram

Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21), podsetimo, ranjeni su juče u Gotovuši kod Štrpca na KiM kad je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kad je napadač na njih otvorio paljbu. Jedan dečak je pogođen u šaku, drugi u rame, ali nisu životno ugroženi. Osumnjičeni Azem Kurtaj (33) je pobegao, ali je posle skoro dva sata lociran i uhapšen.

Azem Kurtaj (33), koji je pucao na srpske dečake u Gotovuši kod Štrpca, sin je poginulog teroriste OVK Danuša Kurtaja, nezvanično su preneli lokalni albanski mediji. Danuš Кurtaj je stupio među teroriste 1998. godine na području Kačanika, a nastradao je sledeće godine tokom NATO bombardovanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja