MORBIDNA IZJAVA ALBANCA KOJI JE PUCAO NA SRPSKU DECU: Evo kako je na sudu pokušao da se opere! Tereti se za POKUŠAJ UBISTVA
Foto: Kurir, Kosovo Online, Printscreen

Tužilaštvo zatražilo pritvor za Azema Kurtaja

MORBIDNA IZJAVA ALBANCA KOJI JE PUCAO NA SRPSKU DECU: Evo kako je na sudu pokušao da se opere! Tereti se za POKUŠAJ UBISTVA

SRBI NA KIM -

ŠTRPCE - Sudsko saslušanje Azema Kurtaja osumnjičenog da je 6. januara pucao na dva srpska dečaka u Štrpcu, održano je danas, prenosi prištinska Koha.

Saslušanje je bilo zatvoreno za medije, a sud na čelu sa sudijom Sahitom Krasnićijem saopštio da će mediji biti obavešteni o odluci saopštenjem za javnost.

Međutom, njegov advokat Naim Ferati tvrdi da je njegov klijent putovao u Brezovicu, kada je njegov automobil "opkolila gomila ljudi koji su slavili".

Ferati takođe tvrdi da je automobil njegovog klijenta napadnut štapovima i da je on, kako je rekao, "u samoodbrani, osećajući se ugroženo, pucao iz pištolja u zemlju i u vazduh".

A. K. je osumnjičen da je 6. januara, na Badnji dan, pucao u srpskog dečaka i mladića u Gotovuši kod Štrpca i tužilaštvo ga tereti za teško ubistvo u pokušaju.

Tužilaštvo je zatražilo meru zadržavanja za Kurtaja.

Kurir.rs/Koha/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track