SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU IZLAZI IZ ZATVORA DA SE BRANI SA SLOBODE: Miljana puštaju uz jemstvo, porodica skupila 20.000 evra
Foto: Facebook

nije ni saslušan

SRBIN UHAPŠEN NA JARINJU IZLAZI IZ ZATVORA DA SE BRANI SA SLOBODE: Miljana puštaju uz jemstvo, porodica skupila 20.000 evra

SRBI NA KIM -

Sudsko veće Specijalnog suda u Prištini usvojilo je predlog da Miljana Adžića (30) iz Zvečana na severu Kosova i Metohije pusti da se brani sa slobode za jemstvo od 20.000 evra.

"Porodica je sakupila novac i položila kauciju. Nadam se da će, u zavisnosti od procedure, Miljan već večeras biti na slobodi. U slučaju da se redovno odaziva pozivima suda, položena kaucija biće vraćena - rekao je Miloš Delević, Adžićev branilac, za Kurir televiziju.

On je dodao da Adžić do sada nije saslušan u sudu i da u njegovom slučaju tužilaštvo nema svedoka.

Adžić je jedan od trojice Srba uhapšenih decembra prošle godine posle čijih hapšenja su usledile barikade na severu Kosova i Metohije. On se tereti za navodni napad na službeno lice, a uhapšen je 9. decembra na administrativnom prelazu Jarinje kada se sa suprugom i maloletnim detetom vraćao iz centralne Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track