"ČUO SAM PRASAK STAKLA, ŠTA JE DALJE BILO..." Gde su kola, ko me doveo, pojma nemam! Ispovest Milana na kog je pucala ROSU (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen/Kosovo online

"ČUO SAM PRASAK STAKLA, ŠTA JE DALJE BILO..." Gde su kola, ko me doveo, pojma nemam! Ispovest Milana na kog je pucala ROSU (VIDEO)

SRBI NA KIM -

ZVEČAN - Milan Jovanović koji je kasno sinoć prevezen u KBC u Severnoj Mitrovici, nakon ranjavanja kod Bistričkog mosta u blizini Zvečana, izjavio je za Kosovo onlajn da se na mestu na kom je ranjen nalaze jedino pripadnici kosovskih specijalaca.

1 / 12 Foto: Printscreen Youtube/Kosovo Online

On je rekao da se sve dogodilo kada se iz Leposavića vraćao kući.

„Sinoć po povratku iz Leposavića dole u Bistrici gde je njihova baza, nakon prolaska kroz punkt samo sam začuo pucanj i bol u ramenu. Ne mogu da budem sto posto siguran ko je pucao, ali u onoj bazi sem njihove vojske i policije ne verujem da ima bilo kog drugog.

M.J., Zvečan, ranjen, Srbin, pucnjava, Kosovo, pucano na Srbina, ROSU
foto: Youtube Printscreen/Kosovo online

Čuo sam prasak stakla pozadi i napred iskreno i nije mi bilo svejedno uplašio sam se, produžio sam dalje, krenuo kući. Stigao sam do mesta Šaren kamen i šta je dalje bilo, gde su kola, ko me je doveo pojma nemam“, rekao je Jovanović.

Nakon prijema u KBC u Severnoj Mitrovici Jovanović je operisan na hirurškom odeljenju i prema rečima dežurnog hirurga nalazi se van životne opasnosti, ali se njegovo stanje i dalje prati.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track