UČESNICI KAMPA "SRBIJA TE ZOVE": Čast i privilegija što nas je ugostio predsednik Vučić
Foto: Kosovoonline

UČESNICI KAMPA "SRBIJA TE ZOVE": Čast i privilegija što nas je ugostio predsednik Vučić

SRBI NA KIM -

Deca koja su učesnici kampa "Srbija te zove" izneli su svoje utiske o vremenu koje su provela u Beogradu i izrazila posebnu zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prijemu.

Trener koji je doveo decu sa KiM, Aleksa Vasić, kaže da su u Beogradu proveli divne trenutke.

"Ovde su deca sa Kosova i Metohije i veoma smo zahvalni na prilici koju smo dobili, a posebna čast i privilegija nam je što nas je ugostio predsednik Srbije i na tome želim da mu zahvalim u ime svih nas", kazao je Vasić.

Kosovo, deca sa Kosova, kamp, Srbija te zove
foto: Kosovoonline

Dodao je da su prisutna deca sa Kosova koja se bave fudbalom, košarkom, odbojkom i rukometom, i izrazio nadu da će i sledeće godine biti učesnici kampa.

Nikolina Milutinović iz Severne Mitrovice kazala je da je oduševljena posetom Beogradu i vremenom koje je provela u kampu.

"Uručili smo predsedniku majicu sa potpisima svih nas i srećna sam što sam ga upoznala. Bavim se fudbalom i nadam se da ću jednog dana igrati za Crvenu zvezdu", kaže Nikolina.

Kosovo, deca sa Kosova, kamp, Srbija te zove
foto: Kosovoonline

Maša Veselinović iz Obrovca, iz Hrvatske, poklonila je Vučiću zastavu Srbije koju je sama nacrtala.

"Uživala sam u Beogradu, mnogo mi se svidelo, videla sam i naučila mnogo toga novog. Upoznala sam i nove drugare. A posebno sam srećna što sam upoznala predsednika", istakla je Maša.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas učesnike kampa "Srbija te zove", a među gostima, kojih je bilo više od 200, bili su mladi srpski sportisti sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske, regiona, ali i dijaspore, Evrope, Amerike i širom sveta.

(Kurir.rs/Kosovo online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja