KRISTINA I BORKO S KOSMETA Jako smo srećni i zahvalni što će Jakov imati uspomenu od predsednika Srbije! (VIDEO)
Foto: Kosovo online printscreen

Njemu je Vučić poklonio sat

KRISTINA I BORKO S KOSMETA Jako smo srećni i zahvalni što će Jakov imati uspomenu od predsednika Srbije! (VIDEO)

SRBI NA KIM -

Roditelji Jakova, Kristina i Borko Jovanović, rekli su za Kosovo onlajn ih je vest da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sat koji je dobio od češkog predsednika Miloša Zemana, pokloniti njihovom sinu koji je prva srpska beba rođena na Kosovu u ovoj godini, izuzetno obradovala i da su srećni što će njihov sin imati uspomenu od predsednika Srbije.

Majka Kristina ističe da je srećna što će njen sin imati uspomenu od predsednika Srbije.

„Jakov je rođen posle ponoći oko 2.35 u Gračanici. On je prva beba rođena u tom porodilištu, a zatim smo saznali da je i prva beba na celom Kosovu. Jako smo srećni što je baš on prvi rođen. Jutros smo saznali da ćemo dobiti sat od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Jako smo srećni i zahvalni što nas se predsednik setio i što će Jakov ceo život imati uspomenu od predsednika Srbije. Od kad se Jakov rodio dobili smo brojne poklone, i htela bih svima da se na tome zahvalim i da čestitam novogodišnje i božićne praznike, i poželim da ih svi proslave u sreći, zdravlju i veselju“, kazala je Jovanović.

I Jakovova baka Slađana Jovanović iskazala je zahvalnost predsedniku Srbije na poklonu.

„Ja sam ponosna baka dobila sam unuka, mnogo smo se obradovali kada smo čuli da je predsednik našem unuku poklonio sat, i mnogo smo zahvalni što nas se setio“, kazala je Jovanović.

Jakov je prvo dete Kristine i Borka Jovanovića.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track