POKUŠALI DA UBIJU SRBINA POVRATNIKA! Začuo glasove na albanskom jeziku, nakon čega je usledio PUCANJ
Foto: Foto: Kosovo Online

opština klina

POKUŠALI DA UBIJU SRBINA POVRATNIKA! Začuo glasove na albanskom jeziku, nakon čega je usledio PUCANJ

SRBI NA KIM -

Povratnik iz sela Biča u opštini Klina, S. R. koji živi sa majkom koja je potpuno slepa, napadnut je sinoć oko 23.30 časova kada je pošao da obiđe svoju stoku, prenosi Radio Goraždevac.

On je ispričao da mu se jedna ovca ojagnjila, pa je pred ponoć krenuo da ih obiđe. Dok je prilazio štali začuo je glasove na albanskom jeziku o tome da neko nailazi i da treba da pobegnu, nakon čega je odjeknuo i pucanj.

S. R. je ispričao za Radio Goraždevac da je istog trenutka zalegao i nije se pomerao desetak minuta. Nakon toga je otrčao do kuće i pozvao policiju.

Policajci su oko ponoći došli kod S. R. i uzeli izjavu, a jutros su se po danu vratili da obave uviđaj. S. R. je dodao da je ovo očigledno bio pokušaj zastrašivanja, verovatno sa namerom da ga nateraju da napusti selo.

Regionalni portparol policije za region Peći, Fadilj Gaši, potvrdio je za Radio Goraždevac da je slučaj prijavljen policiji.

- Policija je tokom noći sa baterijskim lampama pretraživala teren, ali ništa nije mogla da uoči. I tokom današnjeg dana istražitelji su izlazili na teren - kazao je Gaši.

U selu Biča kod Kline danas živi samo pet povratnika.

Kurir.rs/Radio Goraždevac/Kosovo Online/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

09:16

KOSOVO NEZAKONITO KORISTI EVRO, ONI SU ŠVERCERI VALUTE! Eksperti: Ovo je nastavak uništavanja i proterivanja svega što je srpsko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track