SVEČANO U ZVEČANU: Dodeljenje nagrade za najbolje radove na likovnom konkursu "Priroda je naše blago" (FOTO)
Foto: Kosovo online

dodeljene nagrade, diplome i pokloni

SVEČANO U ZVEČANU: Dodeljenje nagrade za najbolje radove na likovnom konkursu "Priroda je naše blago" (FOTO)

SRBI NA KIM -

U holu Osnovne Škole "Vuk Karadžić" u Zvečanu danas su dodeljene nagrade, diplome i pokloni za najbolje likovne radove i učenike koji su učestvovali na konkursu "Priroda je naše blago".

Na konkursu je primljeno je više od 75 radova, a učestvovali su učenici svih osnovnih i srednjih škola u opštini.

Direktor JSKP Nenad Radovanović podsetio je da je njegova institucija organizovala konkurs na koji su učenici mogli da se prijave od 1. do 10. aprila i pošalju svoje crteže.

Zvečan, OŠ Vuk Karadžić Zvečan, Priroda je naše blago
foto: Kosovo online

"Komisija je juče odabrala najbolje radove, a mi ćemo nagraditi i pored najboljih i sve ostale učenike. Ideja je bila prvenstveno da vidimo koliko naša najmlađa deca vole i brinu o prirodi. Mi ćemo pored svih naših aktivnosti, nastaviti da organizujemo ovakav vid akcije, kako bi svakoga dana bili bliži sa svojom decom, pružali im pažnju i negu. Zahvalio bih se našim najmlađima koji su učestvovali na konkursu, nastavnicima i direktorima osnovnih i srednjih škola, ali i načelniku Školske uprave Blažu Dragoviću koji je podržao ovu akciju“, navodi Radovanović.

1 / 5 Foto: Kosovo online

Direktorka OŠ "Vuk Karadžić" Slađana Fićović u Zvečanu zahvalila se svima koji su učestvovali u ovom likovnom takmičenju, ističući da je konkurencija bila velika.

"Lepa je ideja i mi smo je prihvatili rado. Bila je velika konkurencija, deca su želela da učestvuju i na kraju je komisija odlučila koji će radovi biti nagrađeni. Imam tri prva mesta u našoj školi", kaže Fićović.

Kurir.rs/Kosovo online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track