JKP Informatika podržala izgradnju Regionalnog centra za slepo rođenu decu!
Foto: Informatika

Humanitarna akcija

JKP Informatika podržala izgradnju Regionalnog centra za slepo rođenu decu!

Srbija -
Insertacijom uplatnica (bez iznosa i bez roka uplate) uz račun objedinjene naplate Novosađanima je pružena mogućnost da svojim uplatama doprinesu izgradnji Regionalnog centra za slepo rođenu decu

NOVI SAD - JKP Informatika Novi Sad obratila se „Kuća Svetlosti“ - Centar za pomoć i rehabilitaciju osoba sa posebnim potrebama za pomoć kako bi se izgradio Regionalni centar za sleporođenu decu.

JKP Informatika Novi Sad, bila je deo humanitarnih akcija i ranije i ima dobro iskustvo. Novosađani prihvataju ovkve akcije a Humanitarne organizacije su veoma profesionalno davale izveštaje o uspešnosti akcija, kaže se u saopštenju ovog javnog preduzeća.

" Insertacijom uplatnica (bez iznosa i bez roka uplate) uz račun objedinjene naplate, podržali smo i ovu humanitarnu akciju a Novosađanima pružili mogućnost da svojim uplatama doprinesu izgradnji Regionalnog centra", kažu u JKP Informatika

Trenutno u Srbiji ima 17.000 slepih i visoko slabovidih osoba, dok se godišnje registruje 50-60 slepih novorođenih beba i zato je pokrenuta inicijativu za osnivanje Regionalnog Centra - Kuće Svetlosti za slepo rođenu decu koji bi obuhvatao decu Srbije.

Centar će biti rehabiltacionog karaktera koji će pružati pomoć svoj slepoj deci regiona, maksimalno profesionalno i kvaliteno bez naplaćivanja usluga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track