Najnovije vesti

Sto članova DS prešli u LDP u Leskovcu

Nenad Zdravković

Sto članova DS prešli u LDP u Leskovcu

Srbija
LDP-u u Leskovcu pristupilo i oko 50 mladih, koji su bili članovi građanske inicijative koja je trebalo da preraste u političku stranku

LESKOVAC - Menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije u Leskovcu Nenad Zdravković izjavio je  da je toj stranci pristupilo oko 100 članova Demokratske sranke (DS). Zdravković je na konferenciji za novinare rekao da se broj članova LDP-a povećao poslednjih dvadesetak dana, tokom kampanje za izbore u mesnim zajednicima u Leskovcu, koji će biti održani 24. novembra.

"Neki od predsednika mesnih odbora DS-a su sada nosioci naših lista za mesne zajednice", kazao je Zdravković. On je istakao da je LDP-u u Leskovcu pristupilo i oko 50 mladih, koji su bili članovi građanske inicijative koja je trebalo da preraste u političku stranku".

Na konferenciji je kao predstavnik te građanske inicijative predstavljen Leskovčanin Igor Pejić, koji je u martu ove godine izabran za predsednika inicijativnog odbora "Zajedno za Srbiju" u Leskovcu. Na izborima za savete mesnih zajednica u Leskovcu ne učestvuje DS, a Zdravković je danas ocenio da se LDP jedina nametnula kao opoziciona demokratska alternativa vladajućim strankama.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...