ZIMA, ZIMA: U Sjenici minus 19!
Foto: Zoran Šaponjić

Hladno jutro u Srbiji

ZIMA, ZIMA: U Sjenici minus 19!

Srbija -
Najtoplije u Negotinu sa 3 stepena. Visina snežnog pokrivača u Velikom Gradištu iznosi 27 centimetara, na Kopaoniku 25, Zlatiboru 19, u Sjenici 17, a u Požegi dva centimetra

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde je u sedam časova izmereno minus 19 stepeni, a najtoplije je u Negotinu gde temperatura vazduha iznosi tri stepena.

U Banatskom Karlovcu su izmerena minus dva, a na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Velikom Gradištu i na Kopaoniku minus tri stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Somboru, Kikindi, Loznici, Smederevskoj Palanci i Kruševcu izmerena su minus četiri, Leskovcu minus pet, a u Valjevu, Kragujevcu, na Crnom Vrhu, u Požegi, Zaječaru i Vranju minus šest stepeni.

U Kraljevu, Kuršumliji, Ćupriji i Nišu izmereno je minus sedam, na Zlatiboru minus osam, a u Dimitrovgradu minus devet stepeni.

Visina snežnog pokrivača u Velikom Gradištu iznosi 27 centimetara, na Kopaoniku 25, Zlatiboru 19, u Sjenici 17 , a u Požegi dva centimetra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track