Raspored bogosluženja u hramovima u Novom Sadu
Foto: Beta

Proslava Božića

Raspored bogosluženja u hramovima u Novom Sadu

Srbija -
Drugog dana Božića, jutrenje će biti služeno od 8 sati u Sabornoj, Nikolajevskoj i crkvi na Telepu, a u svim hramovima na teritoriji grada liturgije sutra počinju u 9 sati ili u produžetku jutrenja, dok bdenja počinju u 17 sati, a večernje u 18 sati

NOVI SAD - U svim pravoslavnim hramovima u Novom Sadu i u grkokatoličkoj crkvi jutros su održane Božićne liturgije, kojima je prisustvovao izuzetno veliki broj građana.

U Uspenskoj crkvi, Almaškoj, crkvi Vaznesenja, crkvi svete braće Kirila i Metohija na Telepu i u Hramu na Bistrici liturgije su služene od 9 sati, a u Sabornoj crkvi i Nikolajevskom hramu liturgije su služene u nastavku jutrenja, dok je u grkokatoličkoj crkvi liturgija služena od 10 sati.

Večernje će biti služeno od 18 sati u Sabornoj crkvi, Nikolajevskom hramu, crkvi na Telepu i u grkokatoličkoj crkvi, dok u Uspenskoj, Almaškoj, crkvi Vaznesenja i hramu na Bistrici od 17 sati počinje bdenje.

Sutra, drugog dana Božića, jutrenje će biti služeno od 8 sati u Sabornoj, Nikolajevskoj i crkvi na Telepu, a u svim hramovima na teritoriji grada liturgije sutra počinju u 9 sati ili u produžetku jutrenja, dok bdenja počinju u 17 sati, a večernje u 18 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track