JOŠ NISU OKREČILI: Cene droge na zgradi suda u Valjevu?!
Foto: Printscreen RTS

Neobičan grafit

JOŠ NISU OKREČILI: Cene droge na zgradi suda u Valjevu?!

Srbija -
Grafit sa šest vrsta narkotika žargonom nazvanih i sa navodnim cenama još stoji na zidu

VALJEVO - Na zgradi Višeg suda u Valjevu za sada nepoznate osobe ispisale su protekle noći neobičan grafit: cene narkotika i pored njih zalepile poster policajca u prirodnoj veličini.

Poster uniformisanog policajca koji auto-sprejom ispisuje cene pojedinih narkotika, policija je, kad je završila uviđaj, uklonila sa zida Višeg suda u Valjevu. Grafit sa šest vrsta narkotika žargonom nazvanih i sa navodnim cenama nije prekrečen.

1U valjevskoj Policijskoj upravi povodom grafita na zgradi Višeg suda rečeno je da načelnik Saša Marković o tome neće davati izjave. Obavešteni su, usmeno, o preduzetim policijskim radnjama. Uviđaj je obavljen, policija je o tome obevestila Osnovno javno tužilaštvo i podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica za krivično delo oštećenja tuđe stvari. Pokrenuta je istraga za jednim ili više počinilaca.

Pretpostavlja se da su poster i grafit aluzija na hapšenje dvojice inspektora Policijske uprave u Valjevu u drugoj polovini januara, sa inicijalima D. S. i M. Ć, koji se terete da su maju prošle godine prodali kilogram za 12.000 evra od ranije poznatom dileru droge.

http://www.youtube.com/watch?v=aNcl3CPk3gY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track