FUTOG: Muškarac bez svesti zatečen u policijskoj stanici
Foto: Beta

Hitna pomoć

FUTOG: Muškarac bez svesti zatečen u policijskoj stanici

Srbija -
Nakon reanimacija pacijent (52) je prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti rečeno je jutros u Hitnoj pomoći u Novom Sadu

FUTOG - U policijskoj stanici u Futogu zatečen je muškarac (52) bez svesti, koji je nakon uspešne reanimacije prebačen u Institut za kardiovaskularne bolesti, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći u Novom Sadu.

Kako je rekla portparolka Sanja Pokrajac Nenadić, ekipa Hitne pomoći intervenisala je oko 23 časa. U tuči koja se dogodila u ulici Laze Telečkog u tri sata i dvadeset minuta, povređen je muškarac (28) koji je zbog povrede glave prevezen u Urgentni centar. Tokom noći, u Novom Sadu bilo je 53 intervencije, a ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali srčani bolesnici i astmatičari.

U Nišu je sinoć oko 22 časa u tuči lakše povređeno tri osobe, koje su prebačene u Urgentni centar. Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Slađana Milenković na pedijatriji i hirurgiji već je bilo ujeda krpelja. Tokom noći bilo je 85 intervencija, a najčešće su pregledana deca sa uganućima i težim povredama ekstremiteta. U Kragujevcu je noć bila mirna, bez incidenata. Bilo je 20 terenskih intervencija, a najviše su se javljali srčani bolesnici i astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja