POLICAJAC SPASAO PENZIJE: Lopove uhvatio na delu dok su obijali kasu!
Foto: Kurir

Zatekao ih van dužnosti

POLICAJAC SPASAO PENZIJE: Lopove uhvatio na delu dok su obijali kasu!

Srbija -
Pravovremenom i hrabrom intervencijom policajac Z.S. je 13. maja oko dva sata posle ponoći, po dojavi meštana sela u kome živi, zatekao dvojicu izvršilaca u trenutku kada su pokušavali da obiju čeličnu kasu

BEOGRAD - Policajac Policijske stanice Topola Z. S. zatekao je van službene dužnosti dvojicu izvršilaca u trenutku kada su pokušavali da obiju čeličnu kasu u pošti u selu Jarmenovci, kod Topole, i uhapsio ih, saopšteno je danas iz MUP-a.

Pravovremenom i hrabrom intervencijom policajac PS Topola Z. S. je, 13. maja oko dva sata posle ponoći, van službene dužnosti, po dojavi meštana sela u kome živi da je u toku obijanje pošte, zatekao dvojicu izvršilaca u trenutku kada su pokušavali da obiju čeličnu kasu, u kojoj se nalazio novac namenjen za isplatu penzija.

On je u pošti u selu Jarmenovci kod Topole uhapsio V. V. (24) i M. V. (34) sa područja opštine Gornji Milanovac.Zahvaljujući hapšenju V. V. i M. V. rasvetljena su i tri slučaja obijanja ekspozitura pošte u selima na području opština Gornji Milanovac i Čačak, krajem prošle i u ovoj godini.

V. V. i M. V. su osumnjičeni da su prilikom izvršenja ovih krivičnih dela iz čeličnih kasa oduzeli veći iznos novca.Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu sprovedeni zameniku Osnovnog javnog tužioca u Gornjem Milanovcu. Sudija za prethodni postupak im je, nakon saslušanja, odredio pritvor, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track