NEMORALNO: Gradonačelnik Šapca prvo ugrozio bezbednost grada, a zatim građane ostavio na cedilu!
Foto: Milos Milosevic, Printskirn

Sraman čin

NEMORALNO: Gradonačelnik Šapca prvo ugrozio bezbednost grada, a zatim građane ostavio na cedilu!

Srbija -
Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana

ŠABAC - Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, iz stranke Zajedno za Srbiju danas je podneo ostavku.

Umesto da vodi računa o svom gradu i građanima, koji su danima u neposrednoj opasnosti od izlivanja Save, Milošević je danas podneo ostavku i time praktično građane ostavio na cedilu u jednom od najtežih trenutaka u istoriji šapca.

Podsetimo, Milošević je u petak veče smenjen sa mesta Komandanta Štaba za vanredne situacije u tom gradu, jer je odbrana grada bila potpuno neorganizovana i nespremna za prihvat hiljada dobrovoljaca koji su iz Beograda i drugih gradova krenuli u spasavanje Šapca.

Nakon poziva premijera Aleksandra Vučića da se Šabac brani po svaku cenu, cela Srbija se ujedinila i pohrlila prema tom gradu, obezbeđujući i ljudstvo i sve materijalne resurse, a posao lokalnog štaba je bio bukvalno samo to da prihvati i organizuje rad više hiljada dobrovoljaca.

Međutim, zbog nesavesnog ponašanja, Vlada je raspustila gradski štab, reagujući hitno, kako bi se uveo red, organizovala odbrana grada i spasili ljudski životi.

Miloš Milošević svoju današnju ostavku podnosi u momentu kada sve gradske službe moraju normalno da funkcionišu i time praktično grad Šabac ostavlja prepušten sam sebi, a ostavku obrazlaze "željom da se prekine politizacija pitanja njegove odgovornosti kao komandanta štaba".

U ovim kritičnim danima kada se cela Srbija ujedinila i kada nema mesta nikakvoj politici, ovakav čin Miloševića, građani Šapca osuđuju i tumače kao bežanje od odgovornosti.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track