Oštećeno 27 mostova i 161 kilometar puta u Gornjem Milanovcu
Foto: Kurir

Popravka dugotrajna

Oštećeno 27 mostova i 161 kilometar puta u Gornjem Milanovcu

Srbija -
Mirković je nakon sednice Štaba za vanredne situacije rekao da je će popravka infrastrukturnih objekata, posebno puteva i mostova biti dugotrajna

Na području Gornjeg Milanovca oštećeno je 27 mostova i 161 kilometar puta, rekao je danas predsednik opštine Milisav Mirković.

Mirković je nakon sednice Štaba za vanredne situacije rekao da je će popravka infrastrukturnih objekata, posebno puteva i mostova biti dugotrajna.

Moramo pohvaliti veliki stepen angažovanosti i odgovornosti svih meštana ugroženih naseljenih mesta, jer su zajedno sa angažovanim ljudstvom radili na tome da brane svoja okuženja ugrožena prirodnom silom, a i dalje rade na tome da svoja naselja dovedu u red i moguće prvobitno stanje”, kazao je on.

Današnji predlog sa Štaba je da i dalje ne rade samo seoske škole, odnosno isturena odeljenja, do kojih nema puta, dok sve druge škole na seoskom području počinju da rade sutra.

Ovih će dana, posle prve procene, biti odredjen i novčani iznos koji će zaposleni u Opštinskoj upravi i javnim preduzećima i ustanovama donirati.

Popodne stiže kamion sa humanitarnom pomoći Opštine Starše, iz Slovenije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track