ISTINA O DŽAMBU: Ne treba mi titula heroja, samo želim da nađem porodicu!
Foto: Printscreen

Heroj Obrenovca

ISTINA O DŽAMBU: Ne treba mi titula heroja, samo želim da nađem porodicu!

Srbija -
Iznošenje neistina bilo je posipanje soli na ranu, kaže Slobodan Nedeljković koji je sa svojim prijateljem spasao više od 400 ljudi, trudnica, dece, starih i bolesnih

Heroj iz Obrenovca Slobodan Nedeljković Džambo negira pisanje drugih medija da je pronašao ženu i dete. Neće titulu heroja već samo ima želju da pronađe svoju porodicu. Nedeljković priznaje da ga je pogodilo neistinito pisanje u medijima!"To je laž, sve što želim je da ljudi prestanu da izmišljaju laži, a novine objavljuju", kaže Džambo i dodaje da oseća tugu i bes. Džambo je od prvog dana danonoćno spasavao svoje sugrađane, a tokom poplava nestali su mu supruga i sin. Juče su se pojavile informacije drugih medija da ih je pronašao, ali se to, nažalost, još nije dogodilo.

- Napisali su u novinama da sam našao ženu i decu i da sam sad srećan čovek. To nije tačno - kaže Džambo za B92 i dodaje da je iznošenje neistina bilo posipanja soli na ranu. Džambo, i pored lične tragedije koju preživljava, ne prestaje da pomaže narodu. Sa svojim prijateljem je spasao više od 400 ljudi, trudnica, dece, starih i bolesnih. Trenutno je smešten u prihvatilištu na Beogradskom sajmu odakle ide da pomaže gde god je to potrebno. Dok pomaže drugima ne prestaje da se nada da će njegova tužna priča imati srećan kraj.

http://www.youtube.com/watch?v=XAaM-id-Nxg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track