LUDI OGLAS: Prodajem kućnog komarca Tomija za 1.000 dinara!
Foto: Printscreen

Lak za održavanje, voli da se igra

LUDI OGLAS: Prodajem kućnog komarca Tomija za 1.000 dinara!

Srbija -
Na prodaju komarac Tomi, star oko mesec dana, kod mene je pola meseca, faktički sam prvi vlasnik. Lak za održavanje kroz rupice na poklopcu od folije mu špricem jednom nedeljno sipate 0.002 ml krvi ili mu date hranu u vidu nekog organa (prst i slično), napisao je Dejan u oglasu

ŠABAC - Na sajtu za onlajn kupovinu i prodaju pojavio se oglas Dejana iz Šapca koji je uhvatio komarca, dao mu ime Tomi i prodaje ga za 1.000 dinara.

"Na prodaju komarac Tomi, star oko mesec dana, kod mene je pola meseca, faktički sam prvi vlasnik. Lak za održavanje kroz rupice na poklopcu od folije mu špricem jednom nedeljno sipate 0.002 ml krvi ili mu date hranu u vidu nekog organa (prst i slično).

Jednom dnevno voli da se prošeta po dvoristu, ne voli društvo pa mu nemojte ubacivati druge životinje u kućicu. Vrlo je poslušan i voli da se igra. Najvise voli da beži kroz otvore za vazduh, ali mu to ne ide od ruke jer je previše debeo (uhranjen). Prodajem ga isključivo zato što mi treba novac. Zamene za ostale životinje me ne interesuju, jedva ću se i od Tomija odvojiti. .. : /", stoji u oglasu.

(Kurir/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track