Najnovije vesti

DRAMA U KRALJEVU: Profesorka se zaključala u kabinet i štrajkuje glađu!
Foto: Tanjug

Odbija da izađe

DRAMA U KRALJEVU: Profesorka se zaključala u kabinet i štrajkuje glađu!

Srbija
00:00h
Zaključala sam se u kabinetu, jer su me pozvali da mi uruče rešenje o prestanku radnog odnosa. Nisam želela da ga potpišem, jer smatram da mi je pričinjena nepravda, kaže Radojka Mikšin

KRALJEVO – Profesorka informatike u Šumarskoj školi u Kraljevu, Radojka Mikšin, zaključala se u svom kabinetu informatike, nakon što nije htela da primi rešenje o prestanku radnog odnosa, i otpočela štrajk glađu."Zaključala sam se u kabinetu, jer su me pozvali da mi uruče rešenje o prestanku radnog odnosa. Nisam želela da ga potpišem, jer smatram da mi je pričinjena nepravda kada je Apelacioni sud u Kragujevcu odbio moju žalbu, kao neosnovanu", kaže Radojka Mikšin.

Ona je dodala da ne zna kada će se otključati, odnosno kada će se rešiti njen problem.Direktor Šumarske škole Zoran Nikolić, kaže da je Mikšin danas prvo zatvorila radnicu pravnih poslova u kabinetu, kada je ova pokušala da joj uruči rešenje.On kaže da je koleginicu pustila napolje tek posle sat vremena, odnosno kada je došla patrola interventne policije.

Slučaj Radojke Mikšin datira još iz 2008. godine, kada je dobila rešenje o prestanku radnog odnosa, da bi posle niza žalbi i ponovnog vraćanja na posao, Apelacioni sud u Kragujevcu doneo konačnu odluku o prestanku njenog radnog odnosa.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track