RADOSLAV IDE 5 DANA U ZATVOR: Tri svinje bile blatnjave, pa ih veterinar nije vakcinisao -150 dinara
Foto: Svinja, Printskrin

RADOSLAV IDE 5 DANA U ZATVOR: Tri svinje bile blatnjave, pa ih veterinar nije vakcinisao -150 dinara

Srbija -
Dolazio je veterinar i vakcinisao psa, što je koštalo 1.300 dinara, međutim, ukućani su mi rekli da nije vakcinisao svinje jer su bile blatnjave. Pretpostavljam, da nije imao ni računicu da to uradi, budući da se po jednoj svinji plaća samo 50 dinara, rekao je on Bralović

GORNJI MILANOVAC - Prekršajni sud u Gornjem Milanovcu izrekao je novčanu kaznu od 5.000 dinara Radoslavu Braloviću iz sela Pranjani jer nije vakcinisao tri svinje, a pošto nije platio kazna mu je zamenjena, kako piše u presudi, za pet dana zatvora.

Bralović kaže da nije bio kod kuće kada je veterinar posetio njegovo domaćinstvo kako bi vakcinisao životinje. Nedugo zatim je došao nadležni inspektor koji mu je napisao prijavu zbog koje je pozvan na sud, a nakon postupka je proglašen krivim.

"Dolazio je veterinar i vakcinisao psa, što je koštalo 1.300 dinara, međutim, ukućani su mi rekli da nije vakcinisao svinje jer su bile blatnjave. Pretpostavljam, da nije imao ni računicu da to uradi, budući da se po jednoj svinji plaća samo 50 dinara", rekao je on.

Bralović je šokiran činjenicom da će morati u zatvor, jer se, kako kaže, ne oseća krivim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track