Ćuprija dobila dva bazena
Foto: Glas

Ulaz 200 dinara

Ćuprija dobila dva bazena

Srbija -
Bazene je kupačima, koju su ga, iako je vreme bilo oblačno i prohladno, odmah i koristili predao je simboličnim presecanjem vrpce predsednik opštine Ninoslav Erić

ĆUPRIJA - Građani Ćuprije danas su, u naselju Slavija, dobili dva bazena, jedan olimpijskih razmera a drugi dečiji, u čiju rekonstrukciju su država i lokalna samouprtava inevstirale 40.000.000 dinara.

Bazene je kupačima, koju su ga, iako je vreme bilo oblačno i prohladno, odmah i koristili predao je simboličnim presecanjem vrpce predsednik opštine Ninoslav Erić.

"Ovi baženi su prvi put otvorni 1953. godine, pa 1993. i sada, treći put, treća sreća, i verujem da nikada više neće biti zatvoreni", rekao je Erić posle presecanja vrpce.

On je dodao da je "bilo pojedinca koji nisu želeli da ovaj bazen ikada proradi".

Ovi baženi su prva faza, sledeće godine idemo u nadogradnju, rekao je Erić i izrazio nadu da će ovaj kompleks biti u intersu svih građana Ćuprije i da se nada skorom osnivanju plivačkog i vaterpolo kluba, koje je ovajh grad nekada imao.

Danas nije lepo vreme za kupanje, ali će biti narednih dana i sledeće godine, napomenuo je Erić. Erić je izjavio da će ulaznice za bazene prve nedelje biti besplatno a nakon toga 200 dinara po osobi.

On je dodao da će bazen, s obzirom da je kraj sezone, narednu godinu imati pravu funkciju.Nastojaćemo da izgradimo tobgan za deceu, proširemo parkiralište, u planu su i paneli za zagrevanje, kazao je Erić i dodao da su u blizni teniski tereni, stadion "Morave", tako da će od Slavije biti napravljen veliki sportski komples.

Ove godine, gradski bazeni, rekonstrukcija i popločavanje glavne ulice i izgradnja Industrijske zone, zašto smo dobili i određena sredsva nadležnih ministarstava, glavni su prioriteti.Izgrdanja Industrijske zona, vrednost projekta 95.000.000 dinara, treba da počne u oktobru, a u toku je postupak javnih nabavki, zaključio je Erić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track