Konkurs za ulične svirače

Konkurs za ulične svirače

Srbija -
Svi muzičari, plesači, glumci, akrobate, pantomimičari, klovnovi i drugi koji sebe doživljavaju kao umetnike uličnog performansa mogu da se kandiduju za nastup na jednoj od brojnih festivalskih bina

NOVI SAD - Festival uličnih svirača, koji se u Novom Sadu tradicionalno održava početkom septembra, raspisao je konkurs za učešće u ovogodišnjem programu.

Svi muzičari, plesači, glumci, akrobate, pantomimičari, klovnovi i drugi koji sebe doživljavaju kao umetnike uličnog performansa mogu da se kandiduju za nastup na jednoj od brojnih festivalskih bina.

Dodaje se da se formular za prijavu nalazi na sajtu festivala www.ulicnisviraci.com. Festival uličnih svirača se već 12 godina održava na brojnim punktovima u centru Novog Sada, gde uz brojne poznate umetnike zabave na ulicama iz čitavog sveta nastupaju i domaći izvođači.

Festival uličnih svirača će biti održan u Novom Sadu od 6. do 8. septembra ove godine. Program će se odvijati na desetak bina u centru grada, a prosečna ga poseti do 100.000 gledalaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track