HUMANOST NA DELU: Paketići za mališane bez roditelja u Užicu
Foto: Profimedia

Akcija u domu Petar Radovanović

HUMANOST NA DELU: Paketići za mališane bez roditelja u Užicu

Srbija -
Akcija Želja za osmeh je osim u Užicu, organizovana u još pet gradova Srbije, sa ciljem da se deci koja se tokom praznika nalaze u ustanovama i bolnicama vrati osmeh na lice i da im omogućimo da u sledeću godinu zakorače srećniji i veseliji

UŽICE - Mališanima u Domu za decu i omladinu „Petar Radovanović“ u Užicu dodeljeni su novogodišnji paketići u okviru humanitarne akcije „Želja za osmeh“.

Akciju je sprovela kompanija Jasmil u saradnji sa bolnicama i ustanovama socijalne zaštite u Užicu, Subotici, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

- Humanitarna akcija „Želja za osmeh“ je osim u Užicu, organizovana u još pet gradova Srbije, sa ciljem da se deci koja se tokom praznika nalaze u ustanovama i bolnicama vrati osmeh na lice i da im omogućimo da u sledeću godinu zakorače srećniji i veseliji – kažu u kompaniji Jasmil.

Tokom 10 dana trajanja akcije, posetioci maloprodajnih objekata Jasmila imali su priliku da, na specijalno dizajniranim čestitkama, upute svoje novogodišnje želje mališanima u ustanovama iz svog grada.

(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja