BRRRRRR: Na Kopaoniku jutros minus 19!
Foto: Zorana Jeftić

Baš je zazimilo

BRRRRRR: Na Kopaoniku jutros minus 19!

Srbija -
Na Crnom Vrhu je izmereno 45, na Kopaoniku 44, a na Zlatiboru i u Nišu 34 centimetra snega

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je u sedam časova izmereno minus 19 stepeni.

Na Crnom Vrhu je izmereno 45, na Kopaoniku 44, a na Zlatiboru i u Nišu 34 centimetra snega, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Slab sneg trenutno pada u Valjevu, na Crnom Vrhu, Zlatiboru, u Sjenici, Kraljevu, Kuršumliji i Zaječaru.

U Zrenjaninu i Velikom Gradištu izmereno je minus 17, Somboru, Novom Sadu, Banatskom Karlovcu minus 16, a u Kikindi, na Crnom Vrhu i Zlatiboru minus 15 stepeni.U Sjenici je izmereno minus 14, na Paliću i u Sremskoj Mitrovici minus 12, a u Loznici, Kragujevcu i Ćupriji minus 11 stepeni.

U Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci izmereno je minus 10, a u Požegi, Kraljevu, Kuršumliji, Kruševcu, Leskovcu i Zaječaru minus devet stepeni.U Dimitrovgradu je izmereno minus osam, a najtoplije je u Negotinu, Nišu i Vranju gde je temperatura vazduha iznosila minus sedam stepeni.U Leskovcu su izmerena 23 centimetra snega, Loznici 20, Sjenici 17, Kraljevu 16, Dimitrovgradu 15, Somboru i Valjevu 14, a u Beogradu i Kragujevcu 12 centimetara snega.

U Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu i Požegi izmereno je 11 centimetara snega, Zrenjaninu i Kuršumliji 10, Kikindi i Negotinu devet, Sremskoj Mitrovici četiri, a u Vranju tri centimetra snega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track