KRAGUJEVAC: Radomir Nikolić uneo badnjak u gradsku upravu
Foto: Zorana Jevtic

Obeležavanje praznika

KRAGUJEVAC: Radomir Nikolić uneo badnjak u gradsku upravu

Srbija -
Poželevši svim građanima Kragujevca pravoslavne veroispovesti da najradosniji hrišćanski praznik provedu sa najbližima u miru i radosti, Nikolić je rekao da Božić jeste simbol radosti, zajedništva, mira i blagosti

KRAGUJEVAC - Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić je nešto iza podneva, u pratnji dece iz crkvenog hora šumadijske eparhije, uneo badnjak u svečani salon gradske uprave. Poželevši svim građanima Kragujevca pravoslavne veroispovesti da najradosniji hrišćanski praznik provedu sa najbližima u miru i radosti, Nikolić je rekao da Božić jeste simbol radosti, zajedništva, mira i blagosti.

"Božić spaja snagom vere i ljubavi i daje nam snagu da se borimo sa problemima, Božić nas podseća na to ko smo i od koga smo postali", rekao je Nikolić. Gradonačelnik je svojim saradnicima poželo da imaju snage da prime na sebe odgovornost, da budu hrabri i jaki.

"Samo jaki mogu slabosti slabih nositi, ne sebi ugađati", rekao je gradonačelnik Kragujevca. Nikolić je potom uručio prigodne božićne paketići deci crkvenog hora šumadijske eparhije.

Ceremoniji unošenja badnjaka u Gradsku upravu, prisustvovali su predsednik Skupštine grada Milan Urošević, zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković, članovi Gradskog veća, pomoćnici i saradnici gradonačelnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track