PSI RASTRGLI BUDŽET ZAJEČARA: Ničić isplatilo 34 miliona za lažne ujede pasa!
Foto: FONET

Sumnjivo

PSI RASTRGLI BUDŽET ZAJEČARA: Ničić isplatilo 34 miliona za lažne ujede pasa!

Srbija -
Za godinu i po dana od kada je promenjena vlast u Zaječaru nije bilo prijava na kontu ujeda pasa na teritoriji Zaječara, kaže Saša Mirković

Regionalni azil za pse otvoren je u martu prošle godine u zaječarskom naselju Prlita koji se prostire na oko hiljadu kvadratnih metara i ima kapacitet da primi oko 200 pasa. Od kada je otvoren azil za pse u Zaječaru nije bilo nijedne prijave za odštetu zbog ujeda pasa na teritoriji ovog grada.Sa druge strane prošla vlast, na čelu sa Boškom Ničićem, iz budžeta grada je za tri godine novcem građana isplatila je 34 miliona dinara na ime odštete zbog ujeda pasa.

Mnogi sada sumnjaju da su su zahtevi koji su podneti u te tri godine i isplaćivani iz budžeta grada Zaječara lažni I da nije bilo stvarnih ujeda i napada. Posebnu pažnju privlače podneti zahtevi na kojima se nalaze imena bliskih prijatelja I saradnika bivšeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, saznaje Best portal.

„Za godinu i po dana od kada je promenjena vlast u Zaječaru nije bilo prijava na kontu ujeda pasa na teritoriji Zaječara. Za tri godine bivša vlast u Zaječaru iz budžeta je isplatila 34 miliona dinara za odštete od ujeda pasa. Mi smo otvorili azil za pse u Zaječaru, jer je briga o životinjama jako bitna i na taj način se pokazuje humanost pre svega“, rekao je za Best portal Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track