UDOMIMO LANU: Neka bude vaš ljubimac!

UDOMIMO LANU: Neka bude vaš ljubimac!

Srbija -
Vlasnik ju je izbacio napolje zbog toga što je Lana glup pas jer se ne snalazi u lovu

Lana je nemački oštrodlaki ptičar čija životna priča nažalost nije ni malo lepa. Članovi udrženja za brigu i zaštitu životinja"Beta" pronašli su je u jako lošem stanju kako luta ulicama Zaječara. Bila je premršava i promrzla.Lana je čipovana pa su zahvaljujući tome saznali ko je njen vlasnik. Vlasnik ju je izbacio napolje zbog toga što je Lana glup pas jer se ne snalazi u lovu! Nije mu bilo važno što je miroljubiva i što voli da se mazi. Ono što ona želi je novi dom i ljubav da joj neko pruži. Kada je vlasnik čuo da će članovi udruženja "Beta" da mu napišu prijavu pozvao je veterinara i rekao kako će je odvesti na uspavljivanje.

Lana je potpuno zdrav pas koja samo želi nekoga pored sebe. Ona se sada nalazi u privremenom smeštaju u zaječarskom prihvatilištu . U Beti kažu da je Lana pravi ljubimac i da nije zaslužila odbacivanje i vođenje života bez maženja i ljubavi. Lana je stara pet godina i već godinu dana čeka svoj dom.

Očišćena od parazita, vakcinisana protiv besnila, čipovana, sterilisana. Lana obožava deci u druge pse i velika je maza. Jako pati u boksu jer voli da trči. Lana se ne udomljava za lov! Nalazi se u Zaječaru i prevoz je obezbeđen.Kontakt telefon: 0694452382(N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja