Najnovije vesti

OTVOREN MOST LJUBAVI NA UBU: Maja i Ognjen prvi katancem zaključali svoju ljubav!
Foto: Marina Lopičić

Samo za pešake

OTVOREN MOST LJUBAVI NA UBU: Maja i Ognjen prvi katancem zaključali svoju ljubav!

Srbija
15:48h
Reč je o Jankovićima, mladom bračnom paru iz te opštine

UB - Novoizgrađeni pešački most, "most ljubavi", otvoren je danas na reci Ub. Most od metala i hrastovine spaja Sportsko-rekreativni centar "Školarac" sa novim administrativnim centrom Uba, gde se nalaze nove zgrade Opštinske uprave Uba koja će tu početi da posluje krajem leta i Policijske stanice, koja sa radom na novoj adresi počinje juna.

Izgradnju je finasirala lokalna samouprava sa 5,5 miliona dinara, radove je izvodilo preduzeće "Kolubara - Građevinar" iz Lazarevca, a radovi su trajali 120 radnih dana.Direktorka "Kolubare - Građevinar" Marijana Marković kazala je da je most ima četiri prilaza za invalide, a da je u martu izdržao prvu probu tokom poplava i velike bujice.

Kako su javile internet novine Kolubarske.rs, na prvom pešačkom mostu preko regulisanog korita reke Ub svoju ljubav "zaključali" su katancem sa svojim imenima Maja i Ognjen Janković, mladi bračni par iz ove opštine.U blizini mosta krajem maja počeće radovi na projektu "park prijateljstva", čiju izgradnju će finansirati poslovni partneri iz Kine.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...