Najnovije vesti

OTVOREN MOST LJUBAVI NA UBU: Maja i Ognjen prvi katancem zaključali svoju ljubav!
Foto: Marina Lopičić

Samo za pešake

OTVOREN MOST LJUBAVI NA UBU: Maja i Ognjen prvi katancem zaključali svoju ljubav!

Srbija
Reč je o Jankovićima, mladom bračnom paru iz te opštine

UB - Novoizgrađeni pešački most, "most ljubavi", otvoren je danas na reci Ub. Most od metala i hrastovine spaja Sportsko-rekreativni centar "Školarac" sa novim administrativnim centrom Uba, gde se nalaze nove zgrade Opštinske uprave Uba koja će tu početi da posluje krajem leta i Policijske stanice, koja sa radom na novoj adresi počinje juna.

Izgradnju je finasirala lokalna samouprava sa 5,5 miliona dinara, radove je izvodilo preduzeće "Kolubara - Građevinar" iz Lazarevca, a radovi su trajali 120 radnih dana.Direktorka "Kolubare - Građevinar" Marijana Marković kazala je da je most ima četiri prilaza za invalide, a da je u martu izdržao prvu probu tokom poplava i velike bujice.

Kako su javile internet novine Kolubarske.rs, na prvom pešačkom mostu preko regulisanog korita reke Ub svoju ljubav "zaključali" su katancem sa svojim imenima Maja i Ognjen Janković, mladi bračni par iz ove opštine.U blizini mosta krajem maja počeće radovi na projektu "park prijateljstva", čiju izgradnju će finansirati poslovni partneri iz Kine.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...