DA VAM NE ZALEPE KAZNU: Evo gde da parkirate za vreme Sajma u NS
Foto: Profimedija

Uoči 82. poljoprivrednog sajma

DA VAM NE ZALEPE KAZNU: Evo gde da parkirate za vreme Sajma u NS

Srbija -
Na ovim lokacijama nalazi se 1.300 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan

NOVI SAD - Za vreme održavanja 82. Međunarodnog Poljoprivrednog sajma, od 9. do 15. maja 2015. godine, JKP "Parking servis" organizovaće parkiranje u sledećim ulicama:

Ulica Novosadskog sajma, od Drinske do Hajduk Veljkove ulice; Ulica Novosadskog sajma, od Hajduk Veljkove do Mičurinove ulice; plato ispred sajamske hale, na uglu ulica Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove; plato između Mičurinove i Hajduk Veljkove ulice; ispred sajamske hale u Hajduk Veljkovoj ulici; Ulica braće Popović, neparna strana, od Ulice Branka Bajića do Ulice Stevana Mokranjca; Ulica braće Popović, od Ulice Branka Bajića do Hajduk Veljkove ulice; Ulica Branka Bajića; Plato u Ulici Mikole Kočiša; Mičurinova ulica; Ulica Bogdana Garabantina i Parkiralište u dvorištu Zavoda za transfuziju krvi, saopštila je Služba za odnose sa javnošću i marketing JKP "Parking servis" Novi Sad.

Na ovim lokacijama nalazi se preko 1.300 parking mesta, koja će biti pod naplatom od 8 do 20 časova, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Za stanare u ulicama koje su pod naplatom važe stanarske parking karte.

"Pauk" služba će raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja, saopštio je Parking servis.

(RTV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track