A OD ŠEFA BATINE: Pretukao radnika NS Parking servisa jer nije ustao dok su razgovarali?!
Foto: Dragana Udovičić

Slučaj prijavljen policiji

A OD ŠEFA BATINE: Pretukao radnika NS Parking servisa jer nije ustao dok su razgovarali?!

Srbija -
Pomoćnik direktora je upitao Z. M. da li su kola oprana na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Tada je dreknuo: Ustani dok razgovaraš sa mnom. Počeo je da viče i da ga vređa i naredio mu da krene kod njega u kancelariju gde ga je navodno svom snagom izudarao šakama u grudi

NOVI SAD - Pomoćnik direktora "Parking servisa" Aleksandar Jovanović pretukao je radnika preduzeća Z. M. Incident se dogodio u zgradi "Parking servisa" u ulici "Filipa Višnjića".

Pomoćnik direktora je pre nedelju dana nasrnuo na Z. M. ispred zgrade preduzeća jer nije ustao sa klupice dok je razgovarao sa njim.

"Sedeli smo na klupici kada je došao Jovanović i pitao Z. M. da li su oprana kola, na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Jovanović je tada dreknuo "ustani dok razgovaraš sa mnom". Počeo je da viče i da ga vređa i naredio mu da odmah krene kod njega u kancelariju", priča radnik koji je prisustvovao događaju.

Prema njegovim rečima, čim su ušli u kancelariju, pomoćnik direktora prvo je odgurnuo radnika. Posle sočnih psovki, nekoliko puta ga je svom snagom izudarao šakama u grudi. Radnik je izleteo iz kancelarije i pobegao. Odmah je otišao u Klinički centar Vojvodine na pregled, a slučaj je potom prijavio i policiji. Od udaraca su mu grudi i ramena puna masnica.

Kako se nezvanično saznaje iz izjava koje su dali u preduzeću, Z. M. je naveo da mu je Jovanović pretio da će, ako bilo kome ovo prijavi, "biti gotov".

Iz "Parking servisa" su potvrdili da je došlo do incidenta. "Slučaj je prijavljen policiji i posle uviđaja počela je redovna procedura, a rezultate još očekujemo. Stevan Lugonja, direktor preduzeća, zahtevao je izveštaj o ovom događaju, učesnici su dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat posle završetka procedure - saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću "Parking servisa".

Kako tvrde radnici ovog preduzeća, od kada je Jovanović kao pomoćnik direktora došao u zgradu u Ulici Filipa Višnjića, zabranio je svim zaposlenim da odlaze u direkciju preduzeća koja je u Bulevaru Mihajla Pupina, pa sve poslove koje treba da imaju s administracijom i rukovodstvom obavljaju preko kurira.

"U Parking servis Jovanović je došao prvo preko Upravnog odbora 2012. Kad su ukinuti upravni odbori, postao je i član Srpske napredne stranke i zaposlio se u preduzeću. Nekada je bio policajac", kažu radnici Parking servisa. Z. M. je najavio da će ga tužiti.

(Blic/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track