800.000 DINARA: Užice pravi parkove za pse
Foto: AP 2014

Lokacije već poznate

800.000 DINARA: Užice pravi parkove za pse

Srbija -
Biće postavljene odgovarajuće table, posude za hranu i za pseći izmet, a na određenim lokacijama i javna rasveta”. Nalaziće se na levoj obali Đetinje, od novog do pešačkog mosta u Velikom parku, na Vujića brdu, na Ibiševom guvnu i u Turici
1 / 2 Foto: AP 2014

UŽICE - Užička Direkcija za izgradnju odredila je četri lokacije u gradu za izgradnju parkova za pse, izjavio je direktor tog javnog preduzeća Nikola Maksimović.

On ističe da je Program određivanja lokacija parkova za pse urađen nakon razgovora sa mesnim zajednicama i Kinološkim društvom Užice. “Programom su određene kvadrature parkova koji će biti ograđeni, postaviće se odgovarajuće table, posude za hranu i za pseći izmet, a na određenim lokacijama i javna rasveta”, kaže Maksimović.

Za ove radove potrebno je oko 800.000 dinara. Parkovi za pse nalaziće se na levoj obali Đetinje, od novog do pešačkog mosta u Velikom parku, na Vujića brdu, na Ibiševom guvnu i u Turici. “Ove godine postavićemo table i posude za pse na lokaciji kod Đetinje i izvršiti pripremne radove u Turici” ,kaže Maksimović. Održavanje parkova za pse biće povereno JP Veliki park i JKP Bioktoš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track