POLICAJCI ZA PRIMER: Odvojili od svojih plata da bi donirali kraljevačkoj školi
Foto: Tanjug

Svaka čast

POLICAJCI ZA PRIMER: Odvojili od svojih plata da bi donirali kraljevačkoj školi

Srbija -
Novac su prikupili na ime solidarne pomoći u visini od po 0,5 odsto mesečnih zarada zaposlenih, a ukupna suma koju će policajci donirati školi, s obzirom da će im biti uručen još jedan deo, iznosiće oko 160.000 dinara

KRALJEVO - Policijska uprava iz Kraljeva donirala je, povodom Dana i slave MUP-a i Dana policije, Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Ivo Lola Ribar" novčanu pomoć koju su izdvojili od svojih plata, a ukupna pomoć iznosiće 160.000 dinara.

Policajci su novac prikupili na ime solidarne pomoći u visini od po 0,5 odsto mesečnih zarada zaposlenih, a ukupna suma koju će policajci donirati školi, s obzirom da će im biti uručen još jedan deo, iznosiće oko 160.000 dinara.

U pitanju su novčana sredstva koja su policijski službenici izdvajili od svojih ličnih dohodaka, radi organizovanja prijema povodom Dana i slave MUP-a i Dana policije.

Rukovodstvo Policijske uprave Kraljevo na čelu sa zamenikom načelnika Policijske uprave Goranom Todorovićem danas je posetila tu kraljevačku školu i uručila solidarnu pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track