JP PUTEVI SRBIJE: Od sutra preusmeren saobraćaj zbog radova na deonicama
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Ako putujete

JP PUTEVI SRBIJE: Od sutra preusmeren saobraćaj zbog radova na deonicama

Srbija -
Izmenjeni režima saobraćaja biće na snazi do kraja jula

BEOGRAD - Prema informacijama JP Putevi Srbije na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od sutra, 20. pa do 26. jula, biće preusmeren saobraćaj sa osnovne trase auto-puta na parking i kroz parking, zbog kontrole saobraćaja koju će sprovoditi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Kontrola saobraćaja će se sprovoditi tokom dana, od sedam do 20 sati na državnom putu I A reda (auto- put E-75), na deonici Feketić - Novi Sad, u smeru Subotica - Novi Sad, kod Siriga, između petlje Vrbas i petlje Zmajevo, dok će se uveče i noću, od 20 do sedam sati saobraćaj odvijati punim profilom auto-puta.

Preusmerenje će biti vidljivo označeno odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i barijerama. Kako se navodi u saopštenju AMS S za saobraćaj je otvorena petlja Batajnica, isključenje sa autoputa, smer Dobanovci - Zemun i smer Novi Sad - Zemun.

Zbog pojačanog održavanja puta na je snazi izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 39, deonica Pirot–Tropša, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok je zona radova obeležena odgovarajućom vertikalnom signalizacijom a regulisanje saobraćaja vrše putari uz odgovarajuću opremu. Radovi će se izvoditi do kraja jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track