Zorana Mihajlović u Krupnju: Sve što radimo, radimo za našu decu
Foto: Tanjug Sava Radovanović

Otvoren obnovljeni put do Korenite

Zorana Mihajlović u Krupnju: Sve što radimo, radimo za našu decu

Srbija -
Ponosna sam kao član Vlade što smo ono što smo obećali i uradili. Obišli smo danas u Krupnju jednu kuću koja je izgrađena, jedan plastenik i svuda je bilo puno dece, rekla je ministarka
1 / 6 Foto: Tanjug Sava Radovanović

KRUPANJ - Ministarka građevine, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović rekla je danas u Krupnju da rehabilitovanim državnim putem drugog reda Korenita -Krupanj koji je danas otvoren godišnje treba da prolazi pola miliona ljudi.

Mihajlović je kazala da je ponosna na građane Krupnja što su bili strpljivi, na izvršioce radova što su put završili, a posebno je zahvalila EU na pomoći da se put dužine 12 kilometara obnovi nakon poplava.

"Ponosna sam kao član Vlade što smo ono što smo obećali i uradili. Obišli smo danas u Krupnju jednu kuću koja je izgrađena, jedan plastenik i svuda je bilo puno dece. Sve što radimo, radimo za našu decu", podvukla je ona.

Predsednik opštine Krupanj Rade Grujić je ministarki, za njeno angažovanje oko puta, koji će skratiti putovanje od Krupnja do Loznice, kako je kazao, na 25 minuta, uručio Povelju sa zlatnom plaketom Opštine.

Mihajlović je danas, zajedno sa predsednikom Opštine Grujićem, otpravnikom poslova Delegacije EU Hozeom Antoniom Gomesom, i vršiocem dužnosti "Puteva Srbije" Zoranom Drobnjakom presekla vrpcu, kojim je otvoren put Korenita - Krupanj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track