NESTALA KATARINA PORUČILA MAJCI: Nemojte me tražiti jer me sigurno nećete naći
Foto: Privatna Arhiva

Javite ukoliko je vidite

NESTALA KATARINA PORUČILA MAJCI: Nemojte me tražiti jer me sigurno nećete naći

Srbija -
Katarina je juče oko 12.30 iz porodične kuće otišla u školu, ali tamo nikada nije stigla. Njena majka Monika je oko 16.30 pronašla pismo u kome Katarina poručuje da je "otišla na par dana i da je ne traže"

TITEL - Katarina Takac (14) iz Titela nestala je juče oko 12.30. Na sebi je imala farmerice, crnu majicu sa ružičastom slikom i roze patike. Visoka je 150 centimetara.

Ukoliko je vidite, javite policiji ili na telefon 0603582322.

Katarina je juče oko 12.30 iz porodične kuće otišla u školu, ali tamo nikada nije stigla. Njena majka Monika je oko 16.30 pronašla pismo u kome Katarina poručuje da je "otišla na par dana i da je ne traže".

"Pomislila sam da je u pitanju tinejdžersko zezanje i nisam pridavala značaj poruci koju je ostavila sve dok nije prošlo vreme u koje se obično vraća kući. Onda sam se odsekla jer je napisala da ide na nekoliko dana, da je sve u redu i da je ne tražimo jer je sigurno nećemo naći. Zvala sam sve njene drugarice i saznala da uopšte i nije bila u školi", kaže Monika i dodaje je od juče čitav Titel na nogama u potrazi za Katarinom.

Očajna majka je odmah otišla u policiju i prijavila nestanak deteta.

"Srećom, pa su odmah počeli da je traže jer je prošlo 8 sati od njenog nestanka. Nadam se da ćemo je pronaći", očajna je mama nestale Katarine.

(Z. T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track