OPŠTA TUČA U KRAGUJEVCU: Tinejdžer udario policajca u glavu
Foto: Bogdan Vranjesević

Proslava rođendana pošla po zlu

OPŠTA TUČA U KRAGUJEVCU: Tinejdžer udario policajca u glavu

Srbija -
S. M. lakše povredio glavu policajca, koji je intervenisao zbog opšte tuče petorice momaka

KRAGUJEVAC - U opštoj tuči nekoliko mlađih momaka, koja se u nedelju uveče dogodila u Kragujevcu, najdeblji kraj izvukao je jedan policajac koji je udaren u glavu tokom intervencije!

Pripadnik MUP-a, čiji identitet policija ne saopštava, zadobio je lakšu povredu glave, a napadač na njega, osamnaestogodišnji S. M., lišen je slobode.

Do tuče tinejdžera, koji su zajedno bili na proslavi osamnaestog rođendana jednog od njih, došlo je oko 23.30 sati, u kragujevačkom naselju Bagremar.

Istražitelji još utvrđuju uzrok sukoba.

Foto: Bogdan Vranjesević
Foto: Bogdan Vranjesević

"Čula sam viku na ulici i istrčala na terasu. Videla sam momke koji su se jurili po naselju, udarali pesnicama, motkama, flašama… čime su stigli! Izgleda da su bili pijani. Bilo je užasno", svedoči jedna stanarka zgrade u Ilindenskoj ulici, koja je insistirala da ostane anonimna.

Po pozivu žitelja Bagremara, koji su sa prozora i terasa svojih stanova posmatrali zastrašujući prizor, došlo je desetak pripadnika interventne jedinice policije.

"Kolege su razdvajale sukobljene momke, a jedan od njih zatečen je kako skače po krovu parkiranog automobila. Policajac mu je prišao i naredio mu da siđe, a on je skočio na kolegu i udario ga u glavu. Međutim, efikasno je savladan i uhapšen", kaže za Kurir izvor iz kragujevačke policije, koja je privela petoricu učesnika tuče, dok za još nekoliko njih traga.

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track