SLATKI VIKEND: Sajam torti i kolača u Bačkom Monoštoru
Foto: Shutterstock

Da se vide i veštine seoskih žena

SLATKI VIKEND: Sajam torti i kolača u Bačkom Monoštoru

Srbija -
Na Sajmu će biti izložene torte, kolači, džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodni med, začinska paprika, monoštorska vina i druge đakonije

NOVI SAD - Četvrti po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, koji promoviše veštine seoskih žena, biće održan u subotu, 7. novembra u Bačkom Monoštoru pored Sombora, saopštili su danas organizatori.

Na Sajmu će biti izložene torte, kolači, džemovi, domaći suhomesnati proizvodi, prirodni med, začinska paprika, monoštorska vina i druge đakonije.

U saopštenju se dodaje da će se ženama iz Bačkog Monoštora pridružiti i članice udruženja žena iz svih naseljenih mesta sa teritorije grada Sombora, a predviđen je i kulturno-umetnički program, u izvođenju lokalnih kulturno-umetničkih društava.

Organizatori manifestacije su udruženja građana "Nade" i "Podunav" iz Bačkog Monoštora, uz podršku Poljoprivredne stručne službe Sombor i Mesne zajednice Bački Monoštor, a pod pokroviteljstvom pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track