DRAMA U VRNJAČKOJ BANJI: Pretila samoubistvom zbog otkaza, majka se nagutala lekova
Foto: Saša Urošev

Dve žene završile u bonici

DRAMA U VRNJAČKOJ BANJI: Pretila samoubistvom zbog otkaza, majka se nagutala lekova

Srbija -
VRNJAČKA BANJA - Prava drama odigrala se u Vrnjačkoj Banji gde je devojka pretila samoubistvom jer je dobila otkaz na poslu! Situacija je okončana oko 20.30 kada je Hitna pomoć odvezla devojku u bolnicu.

Sanja T. (37) se između 14 i 14.30 zatvorila u kući u Ulici Jug Bogdana 3 i pretila samoubistvom.

Da stvar bude još napetija, majka Sanje T. je popila veću dozu lekova dok je trajala drama, zbog čega je i ona prebačena u bolnicu na ispiranje želuca.

Oko 19.30 posle višečasovnih pregovora članica pregovaračkog tima MUP-a Srbije ušla je u kuću žene koja je pretila samoubistvom.

Kako kaže otac Sanje T., njegova ćerka se na ovaj korak odlučila, zato što je nedavno ostala bez posla na bazenu gde je radila kao kontrolor.

Otac Sanje T. kaže da je ona i ranije imala stanja nervnih rastrojstava kada bi ostala bez poslova na kojima je, uglavnom, radila po ugovoru, ali da se ovako nešto nikad nije dešavalo, piše "Alo".

Sanja T. živi sa roditeljima i bratom.

Kako je ranije saopštio Sindikat srpske policije, po ko zna koji put ukazujući na loše stanje u policiji, njihovi pripadnici su prilikom intervencije imali neispravne baterijske lampe i radio veze.

Oko kuće su se nalazile ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track