Pajtić, Pastor, Niilaš i Vučević čestitali Božić po Julijanskom kalendaru
Foto: Fonet

Vojvođanski funkcioneri čestitali praznike

Pajtić, Pastor, Niilaš i Vučević čestitali Božić po Julijanskom kalendaru

Srbija -
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić danas je čestitao Božić sveštenstvu, vernicima i građanima Srbije koji ovaj praznik proslavljaju po Julijanskom kalendaru.

"Od srca želim da Badnje veče i Božić obeleže mir, radost i spokoj, kao i da uz dobro zdravlje i ličnu sreću u atmosferi razumevanja i međusobnog poštovanja, provedete praznik uz svoje najmilije.

Mir božji, Hristos se rodi!", kaže se u Pajtićevoj čestitci.

Pastor čestitao Božić

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor danas je čestitao Božić svim vernicima i crkvenim velikodostojnicima koji ovaj veliki praznik praznuju po Julijanskom kalendaru.

"Svima koji ovaj veliki praznik slave po Julijanskom kalendaru želim srećne božićne praznike. Najradosniji praznik, a prvi u ovoj godini, provedite u miru, spokoju, ljubavi i međusobnom razumevanju. Provedite ga dostojanstveno, poštujući i uvažavajući sve one vrednosti kojima bismo trebali da se vodimo tokom cele godine. Tada će, siguran sam, sve što predstoji biti lakše, uz pomoć i podršku nama bliskih i voljenih ljudi. Hristos se rodi!", kaže se u Pastorovoj čestitci.

Vučević čestitao Božić po Julijanskom kalendaru

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je čestitao Božić svim građanima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru. Vučević je sugrađanima poželeo da njihova srca ispuni vera u dobro, a da saosećanje, ljubav, razumevanje i prihvatanje ispune njihove odnose sa bližnjima.

"Ovaj veliki hrišćanski praznik podseća nas na ono što je u životu najvažnije, a to je da budemo humani šta god da činimo, i da zajednički učinimo svet boljim mestom za život.

Želim Vam dobro zdravlje, sreću, poslovni i lični uspeh. Mir Božiji! Hristos se rodi!", kaže se u Vučevićevoj čestitci.

Njilaš čestitao Božić

Božić je čestitao i potpredsednik Pokrajinske vlade Mihalj Njilaš, koji je građanima poželeo da "ljubav, vera, nada i tolerancija preovladaju u srcima svih ljudi".

"Istovremeno, crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu i vernicima koji praznik rodjenja Spasitelja slave po julijanskom kalendaru, želim da Badnje veče i Božić provedu sa svojim najbližima u miru i zdravlju.

Neka vam nastupajući praznični dani donesu radost, ličnu i porodičnu sreću", poručio je Njilaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track