SNS PREDALA LISTU ZA IZBORE U NIŠU Perišić: Ne otimamo se za vlast
Foto: Nemanja Pancic

Lokalni izbori

SNS PREDALA LISTU ZA IZBORE U NIŠU Perišić: Ne otimamo se za vlast

Srbija -
Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS) predala je jutros Gradskoj izbornoj komisiji u Nišu listu za lokalne izbore koju je svojim potpisima podržalo 2.585 građana.

Prva dva mesta na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" pripala su aktuelnom gradonačelniku Niša, kardiologu Zoranu Perišiću i psihijatru i povereniku SNS Zoranu Stanojkoviću, a na listi su se našli i kandidati Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Pokreta socijalista, Samostalnog DSS i Ujedinjene seljačke stranke.

Nosilac liste Zoran Perišić izjavio je nakon dostavljanja potrebne dokumentacije da je relativno lako postignut sporazum s koalicionim partnerima.

"Nismo se otimali za funkcije i vlast, već smo razgovarali kako da na najbolji način sprovedemo izbore", kazao je Perišić.

Prema njegovim rečima, koalicija oko SNS nema konkretnu ciljnu grupu na prestojećim lokalnim izborima, već će se obraćati svim gradjanima Niša.

"Nastavićemo da jačamo privredne kapacitete grada, pre svega kapacitet aerodroma i gradskih zona, kako bi Niš ponovo postao industrijski centar kakav je bio nekada", dodao je Perišić.

Koalicija okupljena oko naprednjaka prva je predala listu za lokalne izbore u Nišu koji će biti održani 24. aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track