RODIĆ ARANĐELOVIĆ (NOVA STRANKA): Odlučna sam da cela Medijana prohoda!
Foto: Printscreen FB

Podizanje svesti o teškom položaju osoba sa invaliditetom

RODIĆ ARANĐELOVIĆ (NOVA STRANKA): Odlučna sam da cela Medijana prohoda!

Srbija -

Kandidatkinja Nove stranke za predsednika gradske opštine Medijana u Nišu Dragana Rodić Arandjelović pozvala je građane da je podrže na ponovljenim opštinskim izborima zakazanim za 7. maj kako bi zajedno rešili brojne probleme u Medijani.

Rodić Aranđelović je naglasila da je ponosna što je prva osoba sa invaliditetom koja je kandidovana za jednu značajnu javnu funkciju i istakla da su osobe sa invaliditetom u opštini Medijana u posebno teškom položaju.

"Meni kao osobi sa invaliditetom zgrada opštine je potpuno nedostupna. Većinu poslova u opštini Medijana ne mogu samostalno da završim jer sam u kolicima", rekla je Rodić Aranđelović.

Kako je istakla, opštinska vlast se na isti način odnosi i prema ostalim građanima.

"Aktuelni političari ne mogu ili ne žele da rešavaju njihove probleme. Odlučna sam da cela Medijana najzad prohoda", kazala je ona. Visoki komunalni računi, visoki porez na stanove i komunalni haos, naglasila je Rodić Aranđelović, samo su neki od problema sa kojima se žitelji opštine Medijana svakodnevno susreću.

"Nova stranka ima rešenje za ove proble. Računi za komunalne usluge mogu da se umanje racionalizacijom poslovanja "Gradske toplane", a porez na stan u kojem vlasnik stanuje mora biti ukinut", izjavila je Rodić Aranđelović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track