SA SLAVLJA U BOLNICU: Maturanti Medicinske u Čačku pali sa automobila u pokretu
Foto: Kurir

TEŠKA NESREĆA U ČAČKU

SA SLAVLJA U BOLNICU: Maturanti Medicinske u Čačku pali sa automobila u pokretu

Srbija -

ČAČAK - Dvojica maturanata Medicinske škole u Čačku, povređena su u petak uveče, od kojih jedan teško, pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu. Jedan od maturanata je zbog ozbiljnih povreda glave, hitno prebačen na Neurološku kliniku KC u Kragujevcu.

- Dvojica mladića su primljena u Urgenti centar i medicinski su zbrinuti, međutim jedan mladić je zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio lakše povrede, zadržan u Čačku. Mladić koji je prevezen u Kragujevac bio je stabilnom zdravstvenom stanju. Drugi mladić će nakon obavljenih lekarskih pretraga danas najverovatije biti pušten na kućno lečenje – rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske Opšte bolnice.

KRAGUJEVAC: Povređeni maturant čačanske Medicinske stabilno

Grupa maturanata, je u petak popodne u pratnji trubača, krenula od Medicinske škole ka centru grada, kako bi na gradskom trgu proslavili završetak školovanja.

Do nesreće je došlo u ulici Devet Jugovića, kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza.

Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su pala na asfalt. Čačanski maturanti gotovo svih škola već tradicionalno poslednji srednjoškolski čas završavaju na gradskom trgu uz trubače i kupanje u fontani.

D.Čeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja