HAOS U KRALJEVU: Crevo za punjenje betona palo pored vrtića
Foto: Aleksandar Jovanović

Prevrnulo se s kamiona

HAOS U KRALJEVU: Crevo za punjenje betona palo pored vrtića

Srbija -

Kamion na kome se nalazila dizalica sa pumpom za punjenje betona, prevrnuo se u blizini vrtića „Ratarska kapija“ u Kraljevu.

Nakon prevrtanja kamiona, viljuška dugačka oko tridesetak metara pala je preko ulice koja razdvaja objekat koji se gradi i vrtić.

Kamion se prema rečima očevidaca prevrnuo jutros oko 8.30 sati, a jak tresak digao je na noge i one koji su u tom trenutku još bili u krevetu.

- Samo što smo počele da pripremamo obroke, tako jako je nešto puklo, da smo se mi samo pogledale i upitale jedna drugu šta se ovo dogodilo? Kada sam izašle videle smo da je dizalica pala preko ulice.

Sreća, pa u tom trenutku niko nije naišao ni automobilom, a ni pešice. Ne bih ni da pomišljam šta bi moglo da im se desi – ispričala je jedna od radnica u kuhinji vrtića, koje smo zatekli kako posmatraju nesvakidašnju situaciju.

Na sreću, niko od radnika nije povređen. Na teren je ubrzo izašla policija, ali i inspekcije, kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta u bezbednosti na radu, te uklonila dizalica koja je blokirala saobraćaj.

(Blic/N. Božović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track