Najnovije vesti

DOBIO DESETKU: Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović postao doktor nauka

Slavlje u toku

DOBIO DESETKU: Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović postao doktor nauka

Srbija

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović doktorirao je danas na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu sa sa ocenom deset, i tako postao peti po redu doktor nauka u Opštoj bolnici u Leskovcu.

On je doktorske studije upisao 2009. godine, a danas je pred profesorima iz Niša i Beograda odbranio disertaciju „Uticaj akutnih i hroničnih komplikacija na kvalitet života obolelih od šećernih bolesti“.

Njegov mentor bio je doc. doktor Miodrag Stojanović.U komisiji za odbranu doktorata pored doktora Stojanovića bili su endokrinolog prof. dr Milica Pešić, predsednica komisije, i internista-kardiolog prof. dr Branko Beleslin sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Današnjoj odbrani prisustvovao je veliki broj predstavnika akademske zajednice, članovi porodice, kolege i prijatelji, koji su posle uspešne odbrane doktorskog rada došli u Leskovac da u restoranu „Bella Nella“ proslave Cvetanovićevu titulu doktora.

Titulu doktora nauka u leskovačkoj Opštoj bolnici, koja je prošle godine postala nastavno-naučna baza Medicinskog fakulteta u Nišu, imaju još gastroenterolog Saša Grgov, ginekolog Dragan Krstić, ortoped Zoran Anđelković i pedijatar Mirjana Miljković.

(Jugmedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...