VRANJSKA BANJA: Kristina (20) je Mis karanfil devojče!
Foto: Facebook Printscreen

Titula za 2016. godinu

VRANJSKA BANJA: Kristina (20) je Mis karanfil devojče!

Srbija -

VRANJSKA BANJA - Dvadesetogodišnja Kristina Antić iz Vranjske Banje ponela je titulu Mis karanfil devojče za 2016. godinu.

Ona je po oceni žirija bila najlepša u konkurenciji od 15 devojaka, koje su se pred publikom pojavile u modelima venčanica, etno modela i modernih kreacija.Najlepšoj od svih devojaka sa juga Srbije”, pripale su i bogate nagrade sponzora ovogodišnje manifestacije “Dani Karanfila” poput letovanja u Grčkoj, vikenda na Kopaoniku, kožne garniture, poklon nakita i vaučera za garderobu i obuću.

Po izboru žirija, prva pratilja na ovom izboru je Aleksandra Veljković, a druga Bojana Ristić.Za Mis šarma izabrana je Sandra Blagojević, a titulu Mis fotogeničnosti ponela je Milena Veličković.

Tokom dva dana trajanja tradicionalne manifestacije “Dani karanfila” posetioci najtoplije banje u Evropi imali su prilike da uživaju u nastupu trubača, folklornih ansambla kao i etno sajmu, sajmu domaće kuhinje, maskenbalu za decu i sahovskom turniru.

Manifestacija je zatvorena nastupom pop dens grupe „Trik FX“ ispred restorana “Kosovo” .

Organizatori su saopštili da je za potrebe organizacije izdvojeno 300.000 dinara zbog potrebe racionalizacije troškova ali da je uprkos tome ovaj događaj zadržao svoj kvalitet.

(Jugmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track