KAMO SREĆE DA JE VIŠE OVAKVIH: Gradonačelnik Čačka svaku svoju platu daje sugrađanima!
Foto: Printscreen

KAMO SREĆE DA JE VIŠE OVAKVIH: Gradonačelnik Čačka svaku svoju platu daje sugrađanima!

Srbija -

ČAČAK - Milun Todorović, koji je već 100 dana na mestu gradonačelnika Čačka, za svoj rad nije uzeo nijedan dinar iz gradskog budžeta, već celu mesečnu platu od 91.000 dinara daje kao pomoć sugrađanima.

Prva zarada uručena je porodici u selu Milićevcima kojoj je novac bio potreban za operaciju deteta. Drugu gradonačelnikovu platu u istom iznosu dobio je jedan od najboljih moravskih povrtara, Živorad Rakićević iz sela Zablaća, kojem je prilikom zalivanja useva mašina odsekla obe ruke.

Treća Todorovićeva zarada pripala je sportistima. Naime, karatisti KK Borac, reprezentativke Jadranka Krunić i Jana Pavlović, 12. oktobra nastupiće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, od kojeg su već bile odustale zbog nedostatka sredstava.

Todorović je prvi put u politiku ušao ove godine za aprilske izbore kao kandidat SNS i u Čačku je ubedljivo pobedio možda jednog od najtežih protivnika Velimira Ilića.

Todorović, koji važi za jednog od bogatijih Čačana, godinama se bavio privatnim biznisom i bio direktor preduzeća "Auto Čačak".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track