U Bujanovcu poplavljeno više objekata
Foto: Juzne Vesti

Nevreme

U Bujanovcu poplavljeno više objekata

Srbija -
U selima Oslare i Levosoje poplavljeno je 10, u Novom naselju sedam kuća, a voda je prodrla i u prostorije Srednje ekonomske škole u samom gradu

BUJANOVAC - Bujanovac i okolinu sinoć je zahvatilo veliko nevreme praćeno kišom i grmljavinom, ali osim poplavljenih objekata nije bilo većih posledica.

"Osim poplavljenih objekata na celom području opštine Bujanovac nismo imali većih posledica po ljude i domaće životinje", rekao je načelnik Regionalnog štaba za vanredne situacije Drakča Stanojković.

Stanojković je saopštio da je nevreme najviše posledica ostavilo u selima Oslare i Levosoje u kojima živi oko 900, odnosno 850 stanovnika i Novom naselju pored Trnovačke reke.

"U selima Oslare i Levosoje, gde se iz korita izlila rečica Slatina, poplavljeno je 10, a u Novom naselju sedam kuća. Takođe je voda prodrla u prostorije Srednje ekonomske škole u samom gradu", kaže Stanojković.

Spasilačke ekipe Štaba za borbu protiv elementarnih nepogoda, vatrogasne, ekipe Crvenog krsta i lokalnog Komunalnog preduzeća brzo su intervenisale čime su doprinele da posledice nevremena budu manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track